Cvece

Tahiti komerc Beograd

Uvoz i distribucija kućne hemije i kozmetike.
Vaš partner za uspešnu saradnju.
20 godina Vašeg poverenja.

lorenay

Asortiman

Lorenay

Kvalitet proizvoda pre svega

Lorenay je firma iz Spanije koja je renomirani proizvođač dečije kozmetike najpoznatijih svetskih brendova,a prepoznatljivost na svetskom tržištu izgradili su po tome sto uvek daju prioritet da kvalitet proizvoda bude najbitniji.

Upravo,zahvaljujući ovome pronašli su put do potrošača u gotovo svim Evropskim zemljama a i šire ,a uspešnost potvrđuje i 25 godina postojanja ove renomirane firme.

Atraktivnost proizvoda,kvalitet ,korektnost i podrška u saradnji jesu upravo ono zbog čega smo se odlučili za saradnju sa ovom firmom i da i našim potrošačima ponudimo proizvode Lorenay proizvođača.

Posebno bi istakli brendove Santoro Gorjuss London,Lol,Batman.

Svakako najatraktivniji brend za mladje populacije jeste Lol . Namenjen je gotovo svim uzrastima mladjih doba a proizvodi su namenjeni za devojčice.

Asortiman brenda Lol sačinjavaju najpre proizvodi za higijenu kao što su četkice za zube,paste za zube,četkice za zube na baterije,šampon-balzam za kosu,a takodje i veoma atriktivni setovi kao poklon paketi.

Santoro proizvodi u punom smislu reči zaista predstavljaju kvalitet broj 1 i radi se o svakako najatraktivnijim proizvodima osmišljenim da zadovolje čula najvećih obožavalaca ovog svetski atraktivnog brenda.

Asortiman sačinjavaju četke za kosu,kupke ,kao i poklon paketi-setovi.

Interesovanje naših kupaca za ovim artiklima,njihova želja da dopune svoje asortimane daju nam dodatne motivacije za proširenjem ,inovacijama i uvodjenjem još većeg broja novih artikala ovog renomiranog proizvodjača.

Cvece

Tahiti komerc-posvećen odgovornom poslovanju

Jasno određen cilj – svaka naredna godina uspešnija od predhodne.
I ove godine smo nagrađeni od strane Privredne komore Srbije znakom Excellent što je jasna potvrda da se naši ciljevi zaista i realizuju.