O nama

Preduzeće Tahiti komerc d.o.o. je osnovano 2002. godine sa sedištem u mestu Begaljica,opština Grocka kao mala, porodična firma koja se bavi uvozom i distribucijom robe široke potrošnje. Nakon 6 godina rada uspeli smo da izgradimo novi poslovni prostor na adresi Bulevar Revolucije 268B 11306 Grocka i već 13 godina poslujemo na ovoj adresi.

Zastupnici smo za Srbiju i uvozimo kozmetiku i kućnu hemiju sledećih brendova: Jean Marc, Brait, Sweet Candy,Lorenay.

Pored pomenutog, registrovali smo i zaštitili sopstveni brend pod nazivom Tahiti touch, a kao prve artikle pod ovim brendom počeli smo distribuciju balzama za negu i zaštitu usana koji posle nekoliko godina zauzima vodeće pozicije u objektima kupaca zahvaljujući pristupačnoj ceni i veoma visokom kvalitetu.

Mrežu od preko 2 000 kupaca na čitavoj teritoriji Srbije svakodnevno uvećavamo novim, odabranim kupcima trudeći se da uvek dajemo prioritet potrebama kupaca i na svaki način iznađemo rešenje kako bi kupci bili ispoštovani i zadovoljni našom saradnjom.

Cilj nam je saradanja sa korektnim kupcima, dugoročno posmatrana, a saradjujemo sa mešovitim trgovinama, mega i super marketima, parfimerijama, kućnim hemijama, poklon šopovima, apotekama, knjižarama kao i svim drugim maloprodajnim objektima koji drže u svom asortimanu kozmetiku i kućnu hemiju.

Prodaju robe vršimo isključivo preko komercijalista na terenu.

Naši komercijalisti  obilaze svoje teritorije za koje su nadležni, a dostavu robe kupcima vršimo isključivo sopstvenim vozilima na celoj teritoriji Srbije.

Odnos kvaliteta naše robe u poredjenju sa cenom , selekcija i odabir artikala koji uvozimo i nudimo našim kupcima uz odnos poverenja koji gradimo sa njima svakako su od ključnog značaja za uspešnost našeg razvoja i činjenicu da smo kao malo uspešno preduzeće u februaru 2021. upravo proslavili naš 19. rođendan.

Poverenje naših kupaca nam je jedino i pravo merilo da radimo pošteno i ispravno.

Kako smo rasli i povećavali broj kupaca tako smo i rasli po pitanju broja zaposlenih te danas zapošljavamo oko 20 stalno zaposlenih, a takodje imamo i posebno organizovanu distribuciju za celu teritoriju Vojvodine.

Dopunite Vaš asortiman, postanite deo zadovoljnog tima, započnite saradnju sa nama i ukažite nam vaše poverenje.

Biće nam zadovoljstvo!