Cvece

Tahiti komerc Beograd

Uvoz i distribucija kućne hemije i kozmetike.
Vaš partner za uspešnu saradnju.
20 godina Vašeg poverenja.

O nama

Tahiti komerc

Posvećenost

Preduzeće Tahiti komerc d. o. o. je osnovano u u Februaru 2002. godine u mestu Begaljica, opština Grocka kao veleprodaja kozmetike i kućne hemije. Vrlo brzo nakon osnivanja otpočinjemo sopstveni uvoz i dobijamo nekoliko brendova za koje postajemo ekskluzivni zastupnici za Srbiju. Naš početni rad se zasnivao na saradnji sa veleprodajama kojima smo prepuštali dalju distribuciju na svojim teritorijama. U želji i odlučnom cilju da naši proizvodi postanu što dominantniji, što bolje izloženi u objektima kupaca, da se o našim artiklima vodi računa u svakom pogledu, da se kupac servisira na najbolji mogući način nakon par godina otpočinjemo sa samostalnim obilascima terena , upošljavanjem naših komercijalista, a dostavu robe takodje otpočinjemo vršiti isključivo sopstvenim vozilima.

Ovo je bio jedan od najtežih ciljeva koje je trebalo realizovati jer proces otvaranja kupaca nije ni malo jednostavan, a trebalo je dosta vremena od nula kupaca i objekata doći do minimalno potrebnog broja. 

Sve ovo je pratio i naš dalji razvoj po pitanju izgradnje novog poslovno magacinskog prostora , upošljavanja dodatnog broja zaposlenih, obukom koja je bila obavezna za njihov rad, ali uspelo se u tome zajedničkim radom svih zaposlenih koji su u svakom trenuku zaista činili tim odgovornih i uspešnih ljudi.

Tako, 2008. godine završavamo izgradnju novog sedišta na adresi Bulevar Revolucije 268B , Grocka i prelazimo na tu adresu gde se i danas nalazimo. Trenutno naši komercijalisti obilaze i saradjuju sa kupcima na čitavoj teritoriji Srbije , i prodaju vršimo isključivo posetom objekata od strane naših komercijalista. Na svaki način dajemo svoj maksimum kako bi kupac uvek bio ispoštovan i zadovoljan našom saradnjom.

Ne vršimo direktnu prodaju krajnjim potrošačima već snabdevamo trgovinske radnje, super markete, mega markete, parfimerije, drogerije, apoteke ali i sve druge vidove maloprodaja koje u svom asortimanu žele da imaju kozmetiku i kućnu hemiju.

Odnos kvaliteta naše robe u odnosu na cenovnu kategoriju, odabir artikala koje uvozimo, odnos poverenja koje gradimo sa našim kupcima svakako su od ključnog značaja kao doprinos našem razvoju.

Poverenje naših kupaca nam je jedino i pravo merilo da radimo pošteno i ispravno. Činjenica da postojimo već dve decenije zapravo potvrdjuje navedeno.

Brendovi

Trenutno zastupamo proizvode kućne hemije Brait i kozmetike Jean Marc i Sweet candy, inače Poljskog proizvodjača Dramers, jednog od najvećih proizvodjača u ovoj oblasti.

Osim ovih proizvoda registrovali smo i zaštitili sopstveni brend pod nazivom Tahiti touch, a kao prve artikle pod ovim brendom počeli smo distribuciju balzama za negu usana koji posle nekoliko godina zauzima vodeće pozicije u objektima kupaca zahvaljujući pristupačnoj ceni i veoma visokom kvalitetu.

 U 2022.godini uvodimo nove brendove! Pozovite nas, otpočnite saradnju sa nama, postanite deo pobedničkog tima i ukažite nam poverenje!

Znaćemo da uzvratimo!

Biće nam veliko zadovoljstvo!

Cvece

Tahiti komerc-posvećen odgovornom poslovanju

Jasno određen cilj – svaka naredna godina uspešnija od predhodne.
I ove godine smo nagrađeni od strane Privredne komore Srbije znakom Excellent što je jasna potvrda da se naši ciljevi zaista i realizuju.