Asortiman

Tahiti komerc

Kvalitet proizvoda na prvom mestu

Naš trenutni i osnovni asortiman čine prozvodi Poljske firme Dramers koja je jedan od najvećih Evropskih proizvodjača u ovoj oblasti. Saradnja duga blizu dve decenije , opstanak , kao i sve veća potražnja za našim proizvodima potvrdjuju da se radi o veoma kvalitetnim artiklima. Kada se uzme u obzir činjenica da je naša cenovna kategorija uvek bliža povoljnijim nego skupljim proizvodima na tržištu, dolazimo do odgovora na pitanje zašto smo danas zastupljeni u svim bolje snabdvenim domaćim trgovinama, domaćim trgovinskim lancima, parfimerijama, drogerijama, kućnim hemijama, ogromnom broju apoteka i ostalim trgovinama koje u svom asortimanu prodaju kozmetiku i kućnu hemiju. Ono čime se možemo zaista i pohvaliti , a to je stalni rast prodaje i potražnje u samim objektima za našim artiklima što takodje govori o tome da je krajnji potrošač u ogromnoj navali konkurenskih i jeftinih brendova prepoznao kvalitet i povoljnost kupovine baš u našim artiklima čak i ako nismo najjeftiniji! Ali po pitanju balansa cene i kvaliteta svakako da je potvrda naše konkurentnosti dobijena od samih potrošača.

Ovaj asortiman čine brendovi Brait kućna hemija , kao i Jean Marc i Sweet Candy kozmetika.

Osim Dramers proizvoda naš asortiman čini i Tahiti touch balsam za negu i zaštitu usana koji je inače naš zaštićeni registrovani znak , a proizvodimo ga takodje u Poljskoj. Ovaj artikal već nekoliko godina izaziva zaista oduševljenje potrošača i nalazi se na dominantnim pozicijama u objektima svakog našeg kupca. Uvek je preporučen krajnjem potrošaču kao izuzetno kvalitetan proizvod. Njegova cenovna kategorija je takodje nešto po čemu smo prepoznatljivi sa ovim balzamom kao veoma povoljnim artiklom.

Uskoro: NOVI BRENDOVI!

U 2022.godini započinjemo saradnju sa Poljskom firmom Revers i uvoz i distribuciju parfema pod nazivom Gordano parfums.

Cvece

Tahiti komerc-posvećen odgovornom poslovanju

Jasno određen cilj – svaka naredna godina uspešnija od predhodne.
I ove godine smo nagrađeni od strane Privredne komore Srbije znakom Excellent što je jasna potvrda da se naši ciljevi zaista i realizuju.