Cvece

Tahiti komerc Beograd

Uvoz i distribucija kućne hemije i kozmetike.
Vaš partner za uspešnu saradnju.
20 godina Vašeg poverenja.

Asortiman

Brait

Kvalitet proizvoda pre svega

Posmatrajući cenovno rang Brait proizvoda a kada se kvalitet poredi sa cenom dobija se jasan zaključak zašto su Brait proizvodi već više od deceniju u izuzetnoj ekspanziji  i na tržištu Srbije.
Brend izuzetnog kvaliteta a po neverovatno pristupačnoj ceni.

Ovo je upravo i ono što je proizvođač sebi zadao kao cilj a to je da po što pristupačnijoj ceni osvoji tržište i ponudi proizvode visokog kvaliteta.Da su uspeli u tome potvrđuje i sama činjenica da danas posle dve decenije proizvodnje, ovaj brend izvoze u preko 50 zemalja Evrope i sveta.

Takodje na našem tržištu nakon skoro dve decenije distribucije ovih proizvoda , poverenje koje su zadobili Brait proizvodi od naših vernih potrošača zaista je vredno svakog pomena!Svakog dana raste broj naših potrošača!Svakog dana dobijamo izuzetne pohvale za naše proizvode, upite gde se mogu pronaći, a sve ovo nam je zaista najvrednija potvrda da naši proizvodi zavredjuju pažnju !

Brait proizvode čine:

Osveživači vazduha
Dekorativni osveživači vazduha
Korpice za wc šolju
Tablete za vodokotliće
i još toga…

Osim osveživača 250ml, wc korpica, tableta za vodokotlić koji su već nekoliko godina naši najprodavaniji Brait proizvodi kod gotovo svih kupaca iskreno i svakom svom potrošaču bi smo preporučili da proba , da zastupi, da preporuči i naše dekorativne osveživače prostorija čija je ekspanzija već u toku ili čije vreme ubrzano dolazi.

Usled brzog i sve dinamičnijeg načina života , a usled potrebe da želje kupca budu ispunjene po pitanju trajnosti mirisa u prostoriji , kao i potrebe da prostorije konstantno mirišu prijatnom aromom , a ne samo kada se na primer prsne osveživač, naši dekorativni osveživači postaju sve traženiji jer upravo zadovoljavaju ove potrebe potrošača.

Naš asortiman dekorativnih osveživača čine:

Dekorativni cvetovi
Dekorativni buket listova
Kao i štapići raznih dimenzija i mililitraže.

Takodje usmerili bi vašu pažnju na najkvalitetnije osveživače prostorija iz našeg asortimana od 300ml, a radi se o parfemisanim osveživačima sa 0% vode. Mirisne note koje smo odabrali za vas zaista vas neće ostaviti ravnodušnima. Odaberite svoju mirisnu notu –uživajte u mirisnom ambijentu po vašem ukusu! 

Ono što je već pronašlo put do krajnjeg potrošača i prepoznato od strane potrošača u ogromnom broju jesu svakako i naši osveživači tkanina, zavesa, nameštaja, tepiha… na pumpicu sa Magičnim kuglicama koje čuvaju svežinu i mirisima koji će vaš dom učiniti izuzetno prijatnim. Ove proizvode ogroman broj potrošača koristi i pri peglanju garderobe jer ostavljaju izuzetan miris prijatnog intenziteta.

brait
Naši najprodavaniji artikli u 2021 od Brait proizvoda svakako su Brait osveživači – univerzalne dopune za aparate.

TAKODJE IZDVOJILI BISMO PROIZVODE KOJU SU VEOMA BRZO PRONAŠLI MESTO U SVIM OBJEKTIMA KUPACA ZAHVALJUJUĆI IZUZETNO KVALITETNOM SASTAVU I POVOLJNOJ CENI

BRAIT WC KORPICE -SPIRALE SU TOP PRODAVANI ARTIKLI U 2021. GODINI
brait
Cvece

Tahiti komerc-posvećen odgovornom poslovanju

Jasno određen cilj – svaka naredna godina uspešnija od predhodne.
I ove godine smo nagrađeni od strane Privredne komore Srbije znakom Excellent što je jasna potvrda da se naši ciljevi zaista i realizuju.